موسی بزرگ اصل عنوان کرد؛
شفافسازی و ارتقاء استانداردها؛دستاورد کلیدی سازمان حسابرسی کشور در دوره جدید
موسی بزرگ اصل، مدیرعامل سازمان حسابرسی کشور، در نشست خبری با رسانهها، نتایج حسابرسی سال ۱۴۰۳ را ارائه کرد و از گزارشهای متنوع این سازمان خبر داد گفت: شفافسازی و ارتقاء استانداردهای حسابرسی از دستاوردهای کلیدی این سازمان در دوره جدید است. به گزارش پایگاه خبری مناطق آسیا موسی بزرگ اصل، مدیرعامل سازمان حسابرسی کشور،
موسی بزرگ اصل، مدیرعامل سازمان حسابرسی کشور، در نشست خبری با رسانهها، نتایج حسابرسی سال ۱۴۰۳ را ارائه کرد و از گزارشهای متنوع این سازمان خبر داد گفت: شفافسازی و ارتقاء استانداردهای حسابرسی از دستاوردهای کلیدی این سازمان در دوره جدید است.
به گزارش پایگاه خبری مناطق آسیا موسی بزرگ اصل، مدیرعامل سازمان حسابرسی کشور، در یک نشست خبری با اصحاب رسانه نتایج حسابرسی سال ۱۴۰۳ را تشریح کرد.
وی گفت: بر اساس گزارشها، ۵۴.۳ درصد از حسابرسیها معقول، ۴۴ درصد مشروط و ۱.۶ درصد موارد مردود بودهاند. وی تأکید کرد که سازمان حسابرسی به عنوان بازوی قوه قضائیه عمل کرده و نظارتهای مهمی را بر روی سازمانهای دولتی و شرکتهای تحت کنترل دولت انجام میدهد.
بزرگ اصل افزود: این سازمان نقش مهمی در مقابله با پولشویی و تأیید مطالب دولت از شرکتها ایفا میکند و مأموریت اصلی آن ایجاد شفافیت برای اتخاذ تصمیمات اقتصادی است. همچنین به گفته وی، سازمان سالانه ۲۳۰۰ گزارش صادر میکند و بازرسیهای متعددی در بانکها، شرکتهای خودروسازی و تأمین اجتماعی انجام میدهد.
ارتقاء استانداردهای جهانی حسابرسی
مدیرعامل سازمان حسابرسی کشور، به تدوین استانداردهای جهانی در این سازمان اشاره کرد و اعلام کرد که این استانداردها با آخرین استانداردهای جهانی همراستا هستند. وی افزود: نظام حسابداری کشور به سمت نظام جامعتری حرکت کرده و کل دولت ترازنامهای تولید خواهد کرد. توسعه پایدار نیز تا سال آینده اجرایی خواهد شد.
بزرگ اصل تأکید کرد: سازمان حسابرسی از تمامی دانشگاههای کشور بهره میبرد و ۲۳۰ عنوان علمی تولید کرده است. همچنین با وجود عقبماندگی در حوزه فناوری، تلاش میشود تا کاربردهای اولیه فناوری در حسابرسی بهبود یابد.
مدیرعامل سازمان حسابرسی کشور همچنین اعلام کرد که در سال ۱۴۰۳، ۶۷۶ شرکت مورد بررسی قرار گرفتهاند و هر شرکت به طور متوسط ۱۱ مورد انحراف حسابرسی داشته است. نمایندگان هر سه قوه نیز در این بررسیها مشارکت داشتهاند. وی به وضعیت حسابرسی بانک آینده اشاره کرد و اعلام کرد که این بانک نیاز به اصلاحات اساسی دارد.
بزرگ اصل همچنین به کمبودهای صندوقهای بازنشستگی اشاره کرد و افزود که این صندوقها نیازمند توجه و اصلاحات فوری هستند تا وضعیت مالی و اقتصادی کشور بهبود یابد
برچسب ها :ارتقاء استانداردهای جهانی حسابرسی ، تدوین استانداردهای جهانی در سازمان حسابرسی کشور ، مقابله با پولشویی و تأیید مطالب دولت از شرکتها ، موسی بزرگ اصل، مدیرعامل سازمان حسابرسی کشور
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0