با حضور رئیس جمهور برگزار شد؛
جلسه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

رضا مسرور در جلسه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی که با حضور رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و سایر اعضا برگزار شد گزارشی از رشد شاخصها در سه ماهه اول سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ارائه داد. به گزارش مناطق آسیا، جلسه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با حضور رئیس
رضا مسرور در جلسه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی که با حضور رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و سایر اعضا برگزار شد گزارشی از رشد شاخصها در سه ماهه اول سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ارائه داد.
به گزارش مناطق آسیا، جلسه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با حضور رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و سایر اعضا برگزار شد.
رضا مسرور، دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در این جلسه با تحلیل شاخصهای اقتصادی در مناطق آزاد، گزارشی از رشد شاخصها در سه ماهه اول سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ارائه داد.
مسرور با اشاره به رشد صادرات، ارزش تولیدات، سرمایه گذاری داخلی و خارجی محقق شده و جذب شده، بر هدفگذاری دبیرخانه برای دستیابی به رشد 64 درصدی صادرات تا پایان سال 1404 تاکید کرد.
وی با تاکید بر عزم دبیرخانه نظام مندسازی نظارت بر سازمان های مناطق ازاد گفت: دبیرخانه شاخص های 13گانه ای را برای ارزیابی عملکرد مناطق طراحی و ابلاغ کرده و گزارش ارزیابی عملکرد سازمان های مناطق ازاد بر اساس این شاخص ها هر سه ماه برای ریاست محترم جمهور و وزیر اقتصاد ارسال خواهد کرد و گزارش فصل بهار نیز هفته آینده ارسال می شود.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه بازمهندسی و تحول در مناطق آزاد اشاره کرد و کفت: با اخذ تدابیر وزیر محترم اقتصاد، هم اکنون در حال تدوین سه سند راهبردی با موضوع «تحول در مناطق ازاد»، «اقتصاد دیجیتال» و «سند بهره وری مناطق آزاد» با مشارکت دانشگاههای معتبر کشور هستیم.
راهاندازی بورس بین الملل، احصا GDP مناطق ازاد، حل مشکل مالیات بر ارزش افزوده از مسیرهای جایگزین از دیگر برنامه های آینده دبیرخانه بود که مورد تاکید قرار گرفت.
در ادامه جلسه ریاست محترم جمهور، وزیر اقتصاد، وزرای کشور، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و سایر اعضا نقطه نظرات خود را بیان کردند.
گفتنی است در پایان جلسه، 16 تصمیم کارگروه تخصصی با رای تمامی اعضای شورایعالی مناطق آزاد به تصویب رسید.
برچسب ها :جهاد کشاورزی ، رضا مسرور ، مسعود پزشکیان ، مناطق آزاد ، وزیر اقتصاد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0