تاریخ انتشار : دوشنبه 2 بهمن 1402 - 9:50
کد خبر : 6156

در همایش «ماهیگیری مسئولانه با تأکید بر زنجیره ارزش تن ماهیان» بررسی شد:

تشریح دلایل گرانی کنسرو از زبان رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران

تشریح دلایل گرانی کنسرو از زبان رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران

رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران صبح امروز در همایش «ماهیگیری مسئولانه با تأکید بر زنجیره ارزش تن ماهیان» با تشریح دلایل گرانی کنسرو گفت: ۸۰ درصد قیمت تن ماهی مربوط به قیمت ماهی‌ای است که در آن استفاده می‌شود.   به گزارش پایگاه خبری «مناطق آسیا» مسعود بختیاری اظهار داشت: از سازمان شیلات ایران انتظار داریم

رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران صبح امروز در همایش «ماهیگیری مسئولانه با تأکید بر زنجیره ارزش تن ماهیان» با تشریح دلایل گرانی کنسرو گفت: ۸۰ درصد قیمت تن ماهی مربوط به قیمت ماهی‌ای است که در آن استفاده می‌شود.

 

به گزارش پایگاه خبری «مناطق آسیا» مسعود بختیاری اظهار داشت: از سازمان شیلات ایران انتظار داریم که هزینه تمام‌شده صید یک کیلوگرم ماهی را اعلام کند.

بختیاری‌ قیمت‌گذاری دستوری را عامل گرانی قیمت عنوان کرد و گفت: بر اساس بررسی که از سال ۹۱ تاکنون انجام داده‌ایم، هر زمان دولت در قیمت‌ها مداخله کرده، اتفاقا نرخ‌ها افزایش یافته است و ما به این نتیجه رسیده‌ایم که هرگز نمی‌توان با قیمت‌گذاری دستوری قیمت کالا را کنترل کرد.

وی پیشنهاد کرد که سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان روش قیمت‌گذاری دستوری را کنار بگذارند.

رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران همچنین گفت: تقاضا داریم که در واردات ماهیان تن تسهیل شود و وزارت جهاد کشاورزی و نیز بانک مرکزی در زمینه ثبت سفارش‌ها و تخفیف ارز همکاری کنند.

بختیاری ادامه داد: باید تسهیل‌گری هم در مبادی ورودی برای ترخیص کالا انجام شود که این مشکل به‌ویژه در استان هرمزگان کاملاً مشهود است.

وی به حمایت از افزایش صادرات تأکید کرد و گفت: وجود جمعیتی نزدیک به ۶۰۰ میلیون نفر در کشورهای همسایه، بازار خوبی برای صادرات کشورمان است.

 راه‌اندازی سامانه ردیابی‌ ماهی‌ تن

بختیاری از توافق با سازمان شیلات برای راه‌اندازی سامانه ردیابی تن ماهیان خبر داد و گفت: با این سامانه ۵ گونه ماهیان تن رصد خواهد شد که ما را در ارتقاء کیفیت محصول کمک می‌کند.

رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران در ادامه با تأکید بر اینکه هیچ‌گونه مواد نگهدارنده در کنسرو ماهی استفاده نمی‌شود، گفت: متأسفانه در کتاب علوم دوره ابتدایی با چاپ عکسی از وجود مواد نگهدارنده در کنسرو ماهی گفته بودند که خلاف واقع بود و دو سال طول کشید تا ما این عکس را از کتاب‌های درسی حذف کنیم.

وی ادامه داد: همچنین در برنامه تلویزیونی یک کارشناس حوزه پزشکی از وجود نیترات و نیترید در کنسرو ماهی گفته بود که این هم اظهارنظر غیرتخصصی بود و از همین تریبون اعلام می‌کنم که چنین موادی در کنسرو ماهیان وجود ندارد./فودپرس

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.