در هجدهمین کنفرانس بین المللی علوم غذایی؛
کاله افتخار آفرید
شرکت کاله در بین ۴۰ شرکت کننده در هجدهمین کنفرانس بین المللی علوم غذایی، موفق به کسب دریافت لوح بهترین ارائه در باب تولید پنیر های اولترافیلتراسیون با استفاده از اصلاح عملکردی پروتئین شیر (پنیر اماه) شد. به گزارش پایگاه خبری «مناطق آسیا» به نقل از فودپرس،کسب دریافت لوح بهترین ارائه در باب تولید پنیر های اولترافیلتراسیون با استفاده
شرکت کاله در بین ۴۰ شرکت کننده در هجدهمین کنفرانس بین المللی علوم غذایی، موفق به کسب دریافت لوح بهترین ارائه در باب تولید پنیر های اولترافیلتراسیون با استفاده از اصلاح عملکردی پروتئین شیر (پنیر اماه) شد.
به گزارش پایگاه خبری «مناطق آسیا» به نقل از فودپرس،کسب دریافت لوح بهترین ارائه در باب تولید پنیر های اولترافیلتراسیون با استفاده از اصلاح عملکردی پروتئین شیر (پنیر اماه) شده نشان دهنده اهمیت توسعه پالایشگاه شیر در هلدینگ سولیکو بوده است.
لازم به ذکر است که کنفرانس مذکور توسط موسسه معتبر علمی World Academy of Science, Engineering and Technology با کمیته علمی بالغ بر ۲۰۰ نفر متخصصان صنعات غذا به صورت سالانه برگزار می شود و در پایگاه علمی معتبری چون Wiley, and Taylor Francis Google Scholar, Elsevier, Scopus, Thomson Reuters (Web of Science), نمایه می شود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0