کار مشارکتی  یعنی مدیریت سرمایه‌های انسانی

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در سومین جلسه شورای اداری این سازمان در سال 1402 گفت: مشارکت در مدیریت سرمایه‌های انسانی یک سازمان، جزو اصول منابع انسانی است.

به گزارش پایگاه خبری مناطق آسیا وبه نقل از  فرینا، عادل پیغامی در سومین جلسه شورای اداری این سازمان که با دستور کار بررسی مدیریت منابع انسانی باهدف توانمندسازی این نیروها و ارتقا جایگاه سازمانی برگزار شد، اظهار داشت: مدیریت یک کار علمی و حرفه‌ای است که نیازمند جدیت، رعایت ضوابط و مشارکت برای دستیابی به پیشرفت است.
پیغامی ادامه داد: هر مدیریت با آگاهی از نیازهای نیروهای تحت پوشش از اصول بهداشتی تا عوامل انگیزشی، می‌تواند در بهتر ساختن روابط سازمانی و نیروهای انسانی مشارکت داشته باشد.
وی، بر عدالت محوری بر اساس صلاحیت‌های حرفه‌ای تأکید کرد و افزود: با خلق فرصت‌های جدید درآمدزایی، اصول بهداشت روان کارمندان تأمین می‌شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در پایان خواستار تعامل جمعی برای ساخت یک سازمان حرفه‌ای باهدف توسعه جزیره شد و گفت: در این مسیر، همه بخش‌های مدیریتی باهم برابر و مسئول هستند.
در این جلسه، کوروش آموزگار، معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد قشم با ارائه گزارشی از فعالیت مدیریت منابع انسانی و کارکردهای آن، چالش‌های نظام جذب، پرورش و ماندگاری نیروهای انسانی را با همکاری سایر مدیران موردبررسی قرار داد و خواستار همکاری بین بخشی برای کمک به ارتقا جایگاه سازمانی شد.

کد خبر 5054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 11 =